30. mai 2013

Joonistama!

Kui juhtute reedel arvutiklassis olema, siis asuge joonistama SIIN:)
Kui ei, siis on mõnel vihmasel päeval ehk mõnus joonistada!

28. mai 2013

Matk Linda poole!

Täna oli meil matk! Ilm oli mõnus ja teekond algas hommikul, nii nagu olime mõelnud- autodega poole tee peale ja sealt juba edasi matkates kauni looduse keskel. Linda poole jõudes ootas meid eest väga lahke ja sõbralik pereema Iti, pereisa Aivar kes juba soojendas grilli ja toredada koduloomad!!!!





















Linda ema näitas (õpetas) meile saia valmistamist juuretise abil.Kõik soovijad said oma käed sõna otsese mõttes valgeks, sest taina segamine oli ju põnev töö, mida varem keegi lastest proovinud ei olnud! Hiljem küll avastati, et see tainas ei taha tullagi enam käte küljest lahti, aga siis limpsiti sõrmi ja sai need ikka suures potis puhtaks pesta! Käisime uudistamas ka lambaaia juures- armsad uted ja tublid lambaemad kepsutasid suures aias rõõmsalt ringi ja vaatasid meid suure imestusega:)
Päev oli väga vahva, kõik matkajad olid ERAKORDSELT TUBLID, VASTUPIDAVAD JA RÕÕMSAD! AITÄHH Linda emale, isale kes meile nii põneva päeva kinkisid!!!










26. mai 2013

Klassi matk Linda poole

LISAN VEEL ÜHE KAARDI, SIIN ON LÕPP-PUNKT TÄPNE!KAARTI SAAB SUURENDADA JA UURIDA TÄPSEID JUHISEID:)
View Larger Map
View Larger Map Teisipäeval on meil KLASSIMATK! Peale 2. tundi asume teele, so kell 10.45 KOOLIMAJA EEST. Ootame vanemaid, kes meid viivad autodega punkti B (vaata kaardilt!). Sealt edasi hakkame jalgsi minema! Linda poole matkame umbes 1 tund 20 minutit! Vanematel tuleb katta meile PIKNIKULAUD! Ootame ka vanemaid matkale ja hiljem piknikule. Iga lapsevanem organiseerib oma lapse kojusaamise Voki külast ise! Piknikuga Linda pool tahame alustada umbes 13.30. Matka lõpp on orienteeruvalt 15.00. Selga mugav matkariietus, jalga sportlikud jalanõud, tuulepluus kindlasti kaasa, müts pähe. Seljakotiga võta kaasa tee peale juua, mõned võileivad või -saiad.
Siit saad vaadata teisipäevast ilmaennustust!!!
Kui ikka sajab paduvihma, siis lükkub matk esmaspäevale, 3. juunile!

22. mai 2013

Spordipäev

Täna oli spordipäev! Hommikul tundus küll ilm veel väga uduvihmane, aga peale 3. tundi otsustasime ikka spordipäeva ära teha! Oli ka õige otsus, kuna ilm oli just paras- polnud liiga palav ning uduvihm otsustas ka järgi jääda! Kõik õpilased andsid endast parima, võistlesid väga ennastsalgavalt ning vapralt! Loomulikult selgusid ka esikolmiku omanikud!