29. mai 2016

Uma Pido

28.mail toimus Põlvas Intsikurmu lauluväljakul juba IV Uma Pido. Ka meie kooli mudilaskoori ning lastekoori laululapsed olid kohal. Oli väga suurejooneline ning võimas pidu.



Kontsert muusikakoolis

16.mail kutsus muusikakool meid endale külla kuulama puhkpillikontserti. Esinesid muusikakooli puhkpilli eriala õpilased ning õpetaja.  Peale kontserti oli ka kõigil võimalus ise puhkpille proovida.




22. mai 2016

Tallinnas

11.mail toimus silmapaistvatele õpilastele ekskursioon Tallinnasse. Meie klassist osales viis õpilast: Moonika O, Viktoria, Adeele, Merethe ning Gregor.  Meid saatsi terve päeva vältel riigikogu liige Liina Kersna. Külastasime Stenbocki maja, kus kohtusime ka siseministri Hanno Pevkuriga ning peaministri Taavi Rõivasega. Mõnel õpilasel oli isegi võimalus Hanno Pevkuri uhke autoga sõita Stenbocki majast Toompea lossi, kus külastasime riigikogu istungit ning ronisime ka Pika Hermani torni. Peale seda käisime lennusadamas ning ülemiste keskuses. 










19. mai 2016

PlayBack Show

PlayBack Show laulud: 
Etteaste nimeks panin Spicy and Lazy Party mix. 
Mis just selline nimi? 
Sest esimene laul on Spice Girls - Wannabe, teine laul Bruno Mars - Lazy Song ning kolmas lugu LMFAO - Party Rock Anthem. 

1) https://www.youtube.com/watch?v=gJLIiF15wjQ
osalevad Merethe, Adeele, Moonika O, Triinu, Viktoria
2) https://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0
osalevad Sten, Linda, Heleri, Ada, Laura, Ranek
4) https://www.youtube.com/watch?v=HnhGU-J5MxE
Loo esimene pool. Osalevad kõik õpilased, kes eelpool mainitud ning Andero. 
Olge tublid!